Regulament admini

Aici este prezent setul de reguli pentru admin si lista acestora.
Post Reply
mda
Администратор
Posts: 7
Joined: 16 Aug 2017, 20:44
Location: Chisinau
Moldova

Regulament admini

Post by mda » 16 Aug 2017, 21:21

Regula Numarul 1.
Toti administratorii trebuie sa posteze ca au luat la cunostinta prezentul regulament, in 48h de la primirea adminului.

Regula Numarul 2.
Adminii trebuie sa creeze un mediu placut pe server. Nu vor folosi adminul in interes propriu.

Regula Numarul 3.
Schimbarea hartii se va face doar cand mai sunt 5 minute din harta care se desfasoara , exceptie facandu-se doar daca este o harta mica si serverul este plin.
De fiecare data cand o harta urmeaza a fi schimbata se va folosii sistemul de votare a acesteia prin intermediul comenzi swat_votemap harta.
Inainte de efectuarea unei astfel de proceduri se va intreba folosind chatul adminilor prin comanda swat_chat , ce harta sa urmeze.
O harta care sa jucat se poate introduce din nou in momentul in care sau mai jucat 3 harti dupa ea sau mai multe.
In cazul in care s-au jucat peste 5 harti de_ vor fi alternate cu harti cs_ si fy, dar nu mai mult de 30 minute.
In vot veti pune numai mapile din lista serverului (daca nu o stiti scriti in consola maplist )

Regula Numarul 4.
Limbajul si atitudinea va fi pastrata in limita bunului simt, atat fata de admini cat si fata de jucatorii serverului.
De asemenea orice incercare de a provoca un scandal intre doi sau mai multi admini va fi sanctionata prin retragerea definitiva a adminului

Orice injuratura sau atingere a integritatii morale a jucatorilor de catre admini va atrage raspunderea celui in culpa. Jucatori de pe server se trateaza cu RESPECT ,
- salutati de fiecare data cand saluta un jucator pe server
- nu jigniti jucatori chiar daca au fost prinsi ca joaca codat .
- in momentul cand verificati un user "x", sunteti OBLIGATI sa purtati o discutie prietenoasa ! orice limbaj vulgar/atributiv folosit in aceste momente se pedepseste.userul este obligat sa colaboreze daca vrea sa continuie deci nu e nevoie de alte constrangeri .
La fel si pe forum atentie cu limbajul , vorbiti civilizat si incercati sa nu va certati cu nimeni (ca am vazut la multe cereri de SLOT ca unii admini isi bat joc de playeri )
Concluzie : FITI POLITICOSI IN ORI CE SITUATIE NU II TRATATI CU SUPERIORITATE CA PANA LA URMA URMEI SI VOI SUNTETI PLAYER DOAR CU UN RANK MAI MARE SI PUTETI DEVINI ORICAND CA EI- suspendare 3 zile

Regula Numarul 5.
Folosirea comenzilor disponibile dupa grad , fiecarui admin in parte , in mod necorespunzator se poate sanctiona chiar si cu retragerea definitiva a contului de admin ,depinzand de gravitatea faptei.

Este INTERZIS abuzul comenzilor (swat_say, swat_tsay, swat_slap, swat_slay, etc ) pentru a iesi in evidenta,inclus floodul cu aceste comenzi. - suspendare 3 zile ( SCOASA )

Regula Numarul 6.
Regulile de joc sunt libere. Camparea este permisa daca e logica, adica daca ajuta echipa. (camp la X sau la bmb CT, camp T la X dupa ce au pus bmb, camp sniper ca sa acopere inaintarea/punerea bmb T, etc.) Camp in baza se pedepseste cu slay o runda -> kick urmatoarea (AFK)
Daca rush-ul deranjeaza din cauza hartii adminii il pot interzice sau restrictiona, afisand mare csay, tsay, etc. Pt. rush nu se ia ban. Doar slay o runda sau kick. (Atentie. Injuraturile care urmeaza de obicei se pedepsesc cu ban temp) Acelasi lucru este valabil si pentru camp. PUSH (rush T) este permis in orice situatie.

Regula Numarul 7.
LAG-ul unor jucatori (de fapt ping-ul, ca lag e altceva) care depaseste 200 si determina miscarea sacadata a serverului -> kick . LAGUL apare la toti, daca e de la server, daca e doar la unii jucatori, e de la netul lor, Swat Zone nu face discriminari.

Regula Numarul 8.
Sunt interzise discutiiile pe alte forumuri/grupuri de discutii care au caracter denigrator la adresa serv. De asemenea plangerile pe chat de lag, loss, etc. Daca serverul merge prost, probabil are o problema cu conexiunea care va fi remediata cat mai curand posibil, daca o sa va plangeti ca n00bi nu rezolvati nimic. (eventual primiti ban)

Regula Numarul 9.
Pentru banarea unui jucator se v-or folosii urmatoarele proceduri, dar asta numai dupa ce ati supravegheat atent jucatorul si daca nu aveti indoieli ca e posibil sa fie curat, in acest caz se v-or face poze folosind comanda swat_ss [nume] , dupa efectuarea acesteia ve-ti folosii comanda swat_say ]mesaj] , si il ve-ti informa ca a fost pozat si ca trebuie sa intre pe id (skype) X pentru a le preda , in caz ca nu v-a raspunde il ve-ti muta spectator folosind comanda swat_teammenu si ve-ti repeta procedura cu informatul de mai sus, daca nici asa nu va raspunde ve-ti urma metodele de banare scrise mai jos.
Metoda recomandata la banarea unui jucator este folosirea comenzii swatl_banip [nume] , deoarece aceasta efectueaza si poze.
O alta metoda ar fi sa faceti cateva poze , dupa acea sa il banati cu swat_ban nume timp (pentru permanent pune-ti ZERO)
Inca o metoda ar fi sa luati ipul folosind swat_showip dupa aceea swat_addban IP timp

Cel mai important lucru este acela ca fiecare ban sa fie dat cu poze , iar in cazul in care jucatorul are speed sau tremura tinta in draci , ve-ti posta acest lucru si pe forum , precizand numele lui , data si ora.
Banurile permanente se vor da doar pe baza de demo/poze . Daca un jucator sustine ca a primit ban fara motiv , si nu aveti nici un fel de poza sau demo riscati sa pierdeti accesul . (dovada nu trebuie sa fie neaparat incriminatorie , macar sa arate faptul ca ati gresit involuntar) - suspendare 7 zile.

Banurile date din RAZBUNARE sunt strict interzise (adminu de pe srv X mia dat ban acum 2 zile , acum lam prins si ii dau ban si eu aici ) presupun ca ati prins ideea - scoaterea adminului

Regula Numarul 10.
Comenzile de pedepsire a jucatorilor se folosesc doar cu argumente !! Se folosesc in cazul in care incalca regulamentul jucatorilor/in cazul limbajului vulgar/etc.

Regula Numarul 11.
Admini care aduc prieteni rude etc trebuie sa respecte regulamentul si in cazul acestora nu ii favorizati pe server toti jucatori sunt egali !!!
Nerespectarea acestei reguli poate duce la pierderea definitiva a adminului.

Regula Numarul 12.
Fiecare admin ,slot trebuie sa aiba cont pe forum si mai presus de asta sa aiba activitate , incalcarea acestei reguli va atrage sanctiuni.

Regula Numarul 13.
Degradarea adminilor se face in cazul in care nu srespecta regulamentul sau nu isi respecta atributiile de admin ,Degradarea este facuta de obicei o data la 2 saptamani cand se face o reviziure o tuturor adminilor si se decide care a facut treaba care nu.

Regula Numarul 14.

Este interzis sa joci undercover adica cu alt nick

Penalizarile pentru admini care sunt PRINSI ca joaca undercover si nu joaca cu numele pe care au ADMIN sunt :

Prima abatere - 1 saptamana
A doua abatere - 2 saptamani
A treia abatere - 3 saptamani
A patra abatere - PERMANENT

Excepti vor face doar ADMINI de LVL 1 si 2 care pot intra UNDERCOVER pentru a verifica ADMINI

Regula Numarul 15.

Adminele sunt PROPRII , FOLOSIREA ADMINELOR de alte persoane inafara sucesorilor de DREPT se va PENALIZA CA ATARE in functie de gravitatia situatie , de la suspendarea adminului pe o perioada nedeterminata pana la scoaterea adminului

Regula Numarul 16

Respectati deciziile luate de adminii mai mari.Daca totusi considerati ca a gresit puteti deschide un topic la reclamatii cu numele adminului la subiect.

Toti admini sa se respecte intre ei , ori ce cearta va fi aspru pedepsita (a gresit faceti reclamatie ). Toti suntem egali asa ca purtativa ca atare. - scoaterea adminului pana la impacarea acestora , daca nu scoaterea definitiva

Regula Numarul 17

Veti lua in considerare si REGULAMENTUL PLAYERILOR care este valabil absolut pentru toti indiferent de rang

Suplimentar
Incercarea de incalcare a regulilor va fi foarte usor descoperita prin intermediul logurilor , deci cel mai bine este sa nu o faceti
Ownerul a fost , este si va fii persoana care va decide intotdeauna ,din simplul motiv ca el este persoana care il tine, in acest caz ar fi bine sa intelegeti diferenta intre admin si owner.
Administratori nu vor avea parte de un tratament preferential , daca vedeti ca unul dintre noi nu respecta aceste reguli faceti un PRINT SCREEN/DEMO (o dovada) si postati-o pe forum , si ceilalti administratori vor lua masurile necesare .(si la administratori se vor face sanctionari , bineinteles fara scoaterea adminului doar suspendari la slot). Asta ca sa intelegeti si voi ca toti suntem EGALI

Post Reply