Regulament playeri cs

Aici este prezent setul de reguli pentru jucatori.
Locked
mda
Администратор
Posts: 7
Joined: 16 Aug 2017, 20:44
Location: Chisinau
Moldova

Regulament playeri cs

Post by mda » 16 Aug 2017, 21:24

1 :NU folositi CHEAT-uri de orice fel (wallhack, ESP, speedhack, aimbot, scripts, etc) , sau orice alt mod de a avantaja playerul in fata celorlalti [ tinta la awp, etc] --> BAN PERMANENT

2 :Nu dati flash in baza intentionat / flash intentionat pentru a opri rush-ul coechipierilor --> Kick / Slay / Ban 300-1000(minute). Daca jucatorul isi cere scuze (dand dovada faptului ca actiunea lui NU a fost intentionata) in timp util, NU se aplica nici o sanctiune.

3:NU folositi un limbaj neadecvat --> in functie de gravitate : GAG / Kick / Ban 300 - 1000 (minute)

4: Lag constant (latenta client -> server) mai mare de 120 (milisecunde) --> Kick / Ban 100-300 (minute)

5 : In caz de reclama la alte servere/domenii sau orce tip de reclama-> kick/ban 300min

6: Comportamentul care strica buna desfasurare a jocului (blocarea coechipierilor in zonele ingustate ale hartilor; aruncarea bombei in baza sau in locuri unde nu poate fi recuperata; omorarea ostatecilor; evitarea intentionata a inamicilor, prea mult "mirc" adika prea multa vorbarie ) --> Gag pentru chat abuziv / Slay / Kick / BAN 100 - 1000 (minute)

7: Campat in baza (echipa T) este interzis ! Camp-ul este logic (camp permis doar dupa ce bomba a fost amorsata) ! --> Slay / Kick / BAN 200 - 1000 (minute)

8: Campat cu bomba dupa primul minut de joc --> Slay / Kick / BAN 200 - 1000 (minute) (echipa T)

9: Campat cand bomba este pe jos --> Slay / Kick / BAN 200 - 1000 (minute) (echipa T)

10: Campat cand bomba este amorsata --> Slay / Kick / BAN 200 - 1000 (minute) (echipa CT)

11: Jucatori cu nume indecente sau ofensatoare--> Kick / Ban 300 - 10000 (minute) (in functie de gravitate)

12: Mutarea insistenta la echipa castigatoare --> Kick la prima abatere / BAN 200 (minute)

13:Interzis urcatul pe texturi, tero sa campeze in baza sau jumatatea lor de teren (de_nuke_rarea, de_nuke, de_dust etc...) --> BAN 100-1000 (minute)

14: Jucatorii afk / spectator (mai mult de 3 runde) vor primi Avertisment/Kick / BAN 50 - 100 minute

15: Campatul in turn (de ex. pe harta de_cbble) -->Slay/kick/ BAN 100-500 (minute)

16: Schimbarea sistematica a numelui --> GAG/Kick/BAN 100-300 (minute)

17: Reconnect (retry) dupa gag / in exces (ranker) / (retry) + respawn in aceeasi runda--> BAN 300-1000 (minute)

18: Daca un admin va face poze, sunteti obligati ca in maxim 2 runde de joc sa va puneti spectator, sa ii dati adminului id-ul vostru de messenger,sa va logati pe messenger si sa ii dati adminului respectiv pozele facute. ( pozele le gasiti in folderul cstrike in format bmp si denumindu-se in functie de harta pe care vi sau facut acele poze)


19: Este absolut interzisa cumpararea a doua sau mai multor HE grenade . Pedeapsa -> 1-ul avertisment slay/kick , al 2-lea ban 600 min

MENTIUNI :

Orice alta situatie neprevazuta de acest regulament va fi judecata de adminii serverului (cu level mai mare de 5 inclusiv), care au si ultimul cuvant in ce priveste deciziile luate. Necunoasterea regulilor acestui server nu este o scuza. Incalcarea in mod repetat a regulilor precizate in acest regulament atrage dupa sine pedepse din ce in ce mai mari.

La actiunile care au multiple variante de pedepse (de ex. Slay / Kick / Ban) adminul decide pe care sa o aplice (in functie de gravitate si/sau repetivitate).

Orice comentariu asupra adminilor , cand va spune sa incetati [ chat abuziv, comentarii aiurea la adresa lor etc ] se va pedepsi corespunzator -> gag , slay ,kick eventual ban daca nu incetati

Daca considerati ca ati fost nedreptatiti de catre un admin ( jignit, injurat,primit kick/slay/ban aiurea) aveti o sectiune denumita RECLAMATII & SUGESTII/Reclamatii, unde puteti deschide un topic ce are la subiect numele adminului respectiv si prezentand contextul in care ati fost nedreptatiti avand si dovada respectivei acuzatii.

Daca sunteti convinsi ca un admin foloseste cheaturi atunci puteti deschide un topic in ANUNTURI/Lista Neagra cu subiectul adminului respectiv si prezentand dovada ca a folosit coduri.

Locked